Miere pentru potență

miere pentru potenta

Potența și fertilitatea masculină depind de o multitudine de factori externi și interni. Tocmai de aceea, bărbații sunt mai sensibili decât s-ar putea crede la apariția unor tulburări din această sferă.

Conform statisticilor, în momentul de față, aproximativ unul din șase bărbați europeni se confruntă cu probleme de fertilitate, chiar de la o vârstă tânără. La rândul lor, tulburările de dinamică sexuală, cum ar fi ejacularea precoce sau disfuncția erectilă, afectează un număr chiar mai mare de bărbați.

Miere pentru potență

Din aceste motive, cercetările medicilor și farmaciștilor s-au orientat către produse naturale cu potențial adjuvant în această sferă. Astfel, au fost descoperite ingrediente active cu o influență favorabilă asupra cantității în care sperma este secretată. Principiile active din mierea de albine, de exemplu, influențează capacitatea de reproducere per ansamblu, determină creșterea cantitativă a secrețiilor glandelor sexuale, așa cum arată studiile de medicină experimentală. Chiar și tulburările de dinamică sexuală ale bărbaților, induse de perioade emoționale dificile, par a fi receptive la acțiunea unor principii active volatile din miere și diverse plante aromatice.

Miere pentru potență

Mierea crudă este binecunoscută încă din antichitate pentru proprietățile sale benefice organismului uman. Mierea este deosebit de hrănitoare și reprezintă o sursă bună de antioxidanți. De asemenea, are proprietăți antiseptice, antibacteriane și antiinflamatorii, contribuind la o stare bună de sănătate. În general, produsele stupului sunt recunoscute pentru efectele lor tonice, energizante, hrănitoare și chiar vindecătoare.

Mixul perfect de produse apicole și ginseng întărește imunitatea, îmbunătățește memoria, capacitatea de concentrare și starea generală a organismului.

Un alt produs apicol, lăptişorul de matcă, este probabil cel mai valoros produs al albinelor şi este utilizat pe scară largă ca supliment alimentar cu numeroase proprietăţi medicale. Îmbunătăţeşte organismul cu o serie de beneficii nutriţionale, energetice şi metabolice. Oferă energie, ridică moralul şi asigură funcţionarea adecvată a sistemului nervos. De asemenea, lăptișorul de matcă are efecte anticancerigene, antitumorale, antibacteriene, antifungice și antivirale, eliminând radicalii liberi.

Miere pentru potență

Alimente pentru potență

Magiun Afrodisiac Themra (240gr)

144,00 lei
Detalii aici >>>
159,00 lei
Detalii aici >>>

Alimente pentru potență

Magiun Afrodisiac Themra (plic 12gr)

26,00 lei
Detalii aici >>>

Tonicul regal este un produs apicol inedit ce combină lăptișor de matcă pur, miere crudă și ginseng. Conținutul de ginseng și lăptișor de matcă pur amestecat în miere crudă fac din tonicul regal un cocktail de substanțe benefice, un energizant natural cu efecte imediate în organism. Fiecare fiolă conține lăptișor de matcă pur, miere crudă polifloră, extras de rădăcină Ginseng.

Pastile de potență

Tonic Regal | ApiLand

65,12 lei
Detalii aici >>>

Pastile de potență

Tonic Regal ECO| ApiLand

74,80 lei
Detalii aici >>>

Ginsengul – numită și planta minune sau rădăcina vieții – provine din China, unde este cunoscut și utilizat cu succes de peste cinci milenii. Se spune despre această radăcină a vieții că este un remediu general, un adevărat panaceu universal, care dă viață și energie vitală celui care o consumă. Prezența ginsengului în tonicul regal aduce numerose beneficii acestuia. Ginsengul stimulează sistemul nervos, crește imunitatea generală, întărește sistemul cardiovascular, reglează sistemul hormonal, colesterolul, tensiunea și glicemia și combate starea de oboseală extremă a omului. 

miere pentru potență

Mierea de Manuka este deosebit de bună pentru un nivel crescut de energie. Mierea de Manuka conține o doză concentrată de nutrienți care vă dau energie în urma utizării zilnice. 

Pentru creșterea potenței se recomandată Manuka Health MGO 250+ sau MGO 400+

Miere Manuka pentru potenta MG250 VERIFICĂ PREȚ

 

Miere Manuka pentru potenta MG400 VERIFICĂ PREȚ

Te-ar putea interesa și…

Vitamine pentru potență

Impotența masculină (sau disfuncția erectilă) este incapacitatea de a obține sau menține o erecție suficientă [...]

Citește mai departe »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *