Leacuri populare pentru potență – „populare”, pentru că există din cele mai vechi timpuri.
Grecii antici considerau că unele dintre alimente au puterea de a stimula libidoul. Termenul „afrodisiac” a fost introdus cu referire la Afrodita, faimoasa zeiță a dragostei și frumuseții.
Se spune ca filozoful Aristotel considera că lintea gătită cu șofran are puternice proprietăți afrodisiace. Hipocrate recomanda consumul constant de linte, pentru ca bărbații să rămâna virili, iar Plutarh credea ca „fassolatha” (o supă de fasole cu condimente) stimula puternic poftele carnale.
Se mai credea ca anghinarea consumată de femeile gravide le va face să nască băieți. Exista și un ingredient foarte controversat, și anume menta. Hipocrate credea că un consum regulat de mentă diluează sperma, îngreuneaza erecția și obosește organismul. Pe de alta parte, Aristotel socotea menta ca fiind un puternic afrodisiac, motiv pentru care l-a sfătuit pe Alexandru cel Mare să interzică soldaților aflați în campanii să bea ceai de mentă, sau să o mănânce în orice fel de preparat (sursa »)
Leacuri populare pentru potență
Damiana (Turnera diffusa) este un afrodisiac foarte respectat încă din vremurile antice, care a devenit in zilele noastre cel mai popular stimulent sexual. Medicina modernă o folosește pentru tratarea sterilității, a impotenței și a disfuncțiilor sexuale. Ajută la stimularea libidoului şi la sporirea fertilităţii. Se consumă sub formă de comprimate sau ceai.
Colții babei (Tribulus terrestris) este o altă plantă cu multe beneficii pentru sănătatea sexuală. Tratează deficiențele hormonale la bărbați, infertilitatea și disfuncția sexuală, crește libidoul și îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor. Se consumă sub formă de ceai concentrat înainte de o partidă de amor sau comprimate, în tratament cu efect de lungă durată.
PRODUSE RECOMANDATE
Leacuri populare pentru potență
Ţelina este numită popular „puterea bărbatului“ și este rădăcinoasa cu cel mai ridicat conținut de vitamine cu rol digestiv, diuretic, antiasmatic şi expectorant. Uşor de digerat, ţelina scade tensiunea arterială, detoxifică organismul, este un excelent aliat în diete şi reglează disfuncţiile hormonale. Rasă şi amestecată cu frunze de pătrunjel şi puţin ulei, are rol în reglarea hormonilor la ambele sexe. Din cele mai vechi timpuri ţelinei i s-a dus vestea de afrodisiac natural pentru bărbaţi. La femei e remediu pentru frigiditate. Românii folosesc ţelina din cele mai vechi timpuri pe post de afrodisiac natural. Cura cu ţelină pentru mărirea potenţei include consumul sucului de frunze de ţelină zilnic timp de o lună. Sucul din rădăcină de țelină este un afrodisiac și revigorant tradițional. În combinație cu mierea și anumite plante aromatice picante (scorțișoară, cardamon), efectele sale sunt și mai puternice, putând fi folosit ca afrodisiac cu efecte imediate.
Ghimbir, se consumă sub formă de ceai şi ajută la revitalizarea organismului. Ghimbirul joacă un rol important și în viața intimă, în special la bărbați, pentru că ajută la creşterea dorinţei sexuale. Dacă adăugați rădăcină de ghimbir în meniul zilnic, puteți să vă îmbunătățiți activitatea în pat și chiar să scăpați de impotență. Ghimbirul cu miere îmbunătățește erecția prin creșterea sângelui la nivelul zonei intime și crește durata actului fizic.
PRODUSE RECOMANDATE
Leacuri populare pentru potență
Gingseng este folosit ca remediu natural în tratarea mai multor afecțiuni: stimulează memoria și concentrarea, libidoul, este benefic pentru sistemul imunitar, combate depresia, infecțiile, anxietatea, oboseala cronică, este utilizat în tratarea febrei, indigestiei, infertilității și nu numai. Consumul acestei plante minune dă energie și poftă de viață, reduce oboseala cronică, reduce depresia și anxietatea, îmbunătățește memoria și concentrarea, crește anduranța sportivă ți imunitatea, este benefică pentru erecția masculină și reduce disfuncțiile erectile. Producătorii de suplimente cu ginseg îl preapară sub formă de ceai și sub formă de comprimate.
PRODUSE RECOMANDATE
Brânca ursului. Datorită multiplelor proprietăți curative și acțiunii benefice asupra organismului, brânca ursului este considerată de către specialiştii în fitoterapie drept un adevărat “ginseng românesc”. Conține substanțe active cu efect antispastic, de reducere a stresului, anxietății și de stimulare a activității gonadelor, mărind astfel dorința. Este recunoscută încă din antichitate pentru efectele sale afrodisiace, fiind recomandată de asemenea pentru înlăturarea oboselii, a stresului şi stărilor de epuizare, stimularea vitalităţii organismului, redobandirea tonusului pozitiv şi a poftei de viață.
Te-ar putea interesa și…