Fii forte cu Maraton Forte!

maraton forte

Despre Maraton Forte

Maraton Forte este cel mai apreciat produs de potență masculină, supliment 100% natural, cu efect de la prima administrare.

Maraton Forte are în compoziție plante recunoscute pentru capacitatea excepțională de îmbunătățire a performanțele sexuale și ameliorare a disfuncțiile sexuale, cu efect erecții de lungă durată. Are efecte pozitive asupra libidoului, este un adjuvant pentru persoanele care se confruntă cu dificultăți de erecție.

Pentru ce sunt pastilele Maraton Forte

 • vigoare și erecții ferme de lungă durată,
 • atracție sexuală mărită,
 • plăcere sexuală sporita.

Efectul puternic stimulator al fluxului sanguin va determina o vizibilă creștere a libidoului iar dimensiunile organului se vor mări în timpul actului sexual, aspect foarte apreciat de persoanele care au utilizat Maraton Forte

Conține

 • Muira Puama – extract uscat (Ptychopetalum olacoides) 40,00 mg. Muira Puama este puternic stimulent natural afrodiziac, derivat din scoarța copacului cu același nume, utilizat de către brazilieni de secole pentru efectele sale afrodisiace. Beneficii Muira Puama –  crește apetitul sexual, libidoul și performanțele sexuale, crește rezistența mentală și fizică, tonic anti oboseală. Un studiu clinic realizat în 1990 de Institutul de Sexologie din Paris pe 262 de pacienți confruntați cu lipsa dorinței sexuale, a arătat că extractul de Muira Puama este foarte eficient. Pe o perioadă de 2 săptămâni, la o doză de 1 până la 1,5 grame de extract de Muira Puama, o pondere de 62% dintre pacienții cu probleme de libiou au confirmat că tratamentul cu Muira Puama a fost de ajutor.
 • L-Arginina alfa cetoglutarat 140,00 mg (donator de monoxid de azot, moleculă care joacă un rol crucial în realizarea erecției)
 • Ginseng Asiatic – extract uscat (Panax ginseng) 40,00 mg (pentru echilibrarea spermatogenezei și îmbunătățirea funcției sexuale)
 • Ginseng Siberian – extract uscat (Eleuterococcus senticosus) 40,00 mg (recunoscută pentru proprietățile energizante și revigorante, stimulează funcția sexuală și crește libidoul)
 • Guarana – extract uscat (Paullinia cupana- Kunth) 20,00 mg (pentru efect energetic prelungit)
 • Tribulus – extract uscat (Tribulus terrestris) 40,00 mg (supliment pentru creșterea hormonilor masculini)
 • Epimedium – extract uscat (Epimedium brevicorum Maxim) 48,00 mg (supliment pentru creșterea hormonilor masculini)
 • Polygonum – extract uscat (Polygonum multiflorum Thunb) 32,00 mg (afrodisiac 100% natural, oferă o forță puternică de erecție, îmbunătățește calitatea spermei, crește puterea sexuală, prelungește durata erecției, crește numărul de contacte sexuale)

Administrare Maraton Forte

Se recomandă administrarea într-o doză unică de 2 capsule|zi, cu aproximativ 2 ore înainte de începerea actului sexual. Se poate folosi și curativ consumând o capsulă zilnic. Pentru obținerea efectului maxim se recomandă administrarea capsulelor la minim 2 ore după masă principală sau pe stomacul gol cu un pahar de suc sau apă. Este recomandat să nu se consume alcool. În niciun caz nu trebuie depășită doza de 4 capsule pe zi. Folosirea prea frecventă a produsului Maraton Forte ar duce, pe de o parte, la epuizare, întrucât produsul are efect energizant și pe de altă parte, la obișnuință (scăderea intensității efectelor benefice asupra vietii sexuale). 

Contraindicații

Este contraindicat femeilor, persoanelor cu afecțiuni cardiace grave și persoanelor cu recomandări medicale de efort fizic diminuat și contraindicat. 

Maraton Forte reacții adverse 

 • În unele cazuri s-au raportat dureri de cap după administrarea Maraton Forte. Acestea cedează după câteva ore de la administrare.
 • Maraton Forte conține guarana, o plantă bogată în cafeină, care poate irita mucoasa gastrică. În acest caz nu mai luați 2 săptămâni și calmați stomacul cu ceaiuri gastrice, de gălbenele și mușețel, sau cu comprimate cu efect antiacid.
 • Substanțele active din Maraton Forte prelungesc erecția, se poate constata o întârziere a ejaculării

Maraton Forte poate fi folosit pentru sporirea plăcerii împreună cu Maraton Gel. Maraton Gel este un lubrifiant pe bază de silicon, ce contribuie la facilitarea lubrifierii naturale, cu efect creșterea plăcerii în timpul actului sexual, pentru ambii parteneri. Maraton Gel poate fi utilizat și în cadrul jocurilor erotice. Cu PH neutru, este sensibil cu pielea și nu conduce la apariția iritațiilor.

Maraton Forte promite momente intime de neuitat pentru tine și iubita.

Fii forte cu Maraton Forte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.