Suplimente potență Herbagetica

Suplimente potență Herbagetica

Gama pentru potență de la Herbagetica are la bază extracte din plante și este concepută pentru sănătate și armonie în cuplu. Previne și combate afecțiunile masculine, indiferent de vârstă (urinări frecvente, andropauză, cancer de prostată).

Suplimente potență Herbagetica

Herbagetica are în ofertă produse pentru potență care contribuie, pe lângă îmbunătățirea vieții sexuale, și la stimularea sistemului imunitar. Îmbunătățește starea psihică, asigură un proces normal de urinare și inhibă formarea și dezvoltarea celulelor maligne la nivelul prostatei. Produsele pentru potență conțin ingrediente 100% naturale, precum alga AFA, extract de urzică, pulbere de dovleac, extract de palmier pitic, Ginseng chinezesc, Ginseng siberian, zinc și seleniu. Produsele din gama „Potență” comercializate de Herbagetica sunt disponibile în flacoane cu 30 sau 60 de capsule.

Suplimente potență Herbagetica 30 cps. Verifică preț 60 cps. Verifică preț 120 cps. Verifică preț

Suplimente potență Herbagetica

Ce conține gama Herbagetica

Brânca Ursului. Contribuie la normalizarea activității secretorii a glandelor sexuale, atât la bărbați, cât și la femei, îmbunătățirea vitalității și tonusului organismului, reducerea stărilor de oboseală, epuizare și surmenaj, îmbunătățirea stării generale și a rezistenței organismului.

Maca. Contribuie la reechilibrarea hormonală, creşterea libidoului și a fertilităţii, combaterea impotenţei, reducerea simptomelor premenstruale, reducerea simptomelor menopauzei. Maca reglează disfuncțiile sexuale. Are beneficii extraordinare asupra sistemului nervos, stimulează memoria și capacitatea de concentrare. Ușurează somnul, alungă depresia și anxietatea (la consumarea minim 3,5 gr pe zi). Este ideal pentru femeile aflate la post menopauză deoarece contribuie la echilibrul la hormonal și la eliminarea simptomelor menopauzei. Maca este un puternic afrodisiac, creşte fertilitatea atât la bărbaţi, cât şi la femei. Această rădăcină este benefică şi femeilor, sporindu-le fertilitatea. Maca este un echilibrant hormonal şi stimulează glanda pituitară. Când aceasta funcţionează în parametrii normali, întregul sistem endocrin este echilibrat, deoarece această glandă controlează şi susţine activitatea tuturor glandelor endocrine. Creşte rezistenţa fizică, oferă organismului energia necesară pentru a face faţă provocărilor zilnice, în plus consumarea acestei plante accelerează producţia de hormoni masculini.

Zinc. Micșorează efectele stresului asupra organismului și încetinește procesul de îmbătrânire. De asemenea, zincul are un rol esențial în promovarea fertilității pentru ambele sexe. Este un mineral găsit în toate țesuturile din corp și implicat direct în multe dintre procesele vitale ale organismului. Este și un puternic antioxidant, fiind implicat activ în menținerea unui mediu endocrin sănătos și o balanță hormonală optimă. Deficitul de zinc reduce fertilitatea și cauzează probleme legate de libidou, deoarece mărește efectele stresului asupra organismului și grăbește îmbătrânirea.

Panax Ginseng Chinezesc. Studiile efectuate la bărbați arată că ginsengul poate ajuta la tratarea disfuncției erectile și la creșterea fluxului sanguin în penis. De asemenea, s-a demonstrat faptul că îmbunătățește calitatea, cantitatea și motilitatea spermatozoizilor.

Te-ar putea interesa și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *