Suplimente potență Herbagetica

Gama pentru potență de la Herbagetica are la bază extracte din plante și este concepută pentru sănătate și armonie în cuplu. Previne și combate afecțiunile masculine, indiferent de vârstă (urinări frecvente, andropauză, cancer de prostată).

Herbagetica are în ofertă produse pentru potență care contribuie, pe lângă îmbunătățirea vieții sexuale, și la stimularea sistemului imunitar. Îmbunătățește starea psihică, asigură un proces normal de urinare și inhibă formarea și dezvoltarea celulelor maligne la nivelul prostatei. Produsele pentru potență conțin ingrediente 100% naturale, precum alga AFA, extract de urzică, pulbere de dovleac, extract de palmier pitic, Ginseng chinezesc, Ginseng siberian, zinc și seleniu. Produsele din gama „Potență” comercializate de Herbagetica sunt disponibile în flacoane cu cel puțin 30 de capsule.

Specialiștii Herbagetica vă stau la dispoziție cu recomandări personalizate în ceea ce privește modul de administrare al capsulelor pentru potență.

Suplimente potență Herbagetica

Brânca ursului Herbagetica >>>

Contribuie la normalizarea activității secretorii a glandelor sexuale, atât la bărbați, cât și la femei, îmbunătățirea vitalității și tonusului organismului, reducerea stărilor de oboseală, epuizare și surmenaj, îmbunătățirea stării generale și a rezistenței organismului.

Pastile de potență

Branca Marelui Urs 60cps

36,50 lei
Detalii aici >>>

Maca Herbagetica >>>

Contribuie la reechilibrarea hormonală, creşterea libidoului și a fertilităţii, combaterea impotenţei, reducerea simptomelor premenstruale, reducerea simptomelor menopauzei.

Pastile de potență

Maca Zen Forte 30cps Herbagetica

38,50 lei
Detalii aici >>>

Pastile de potență

Maca Zen Forte 120cps Herbagetica

130,00 lei
Detalii aici >>>

Suplimente potență Herbagetica >>>

Maca reglează disfuncțiile sexuale. Are beneficii extraordinare asupra sistemului nervos, stimulează memoria și capacitatea de concentrare. Ușurează somnul, alungă depresia și anxietatea (la consumarea minim 3,5 gr pe zi). Este ideal pentru femeile aflate la post menopauză deoarece contribuie la echilibrul la hormonal și la eliminarea simptomelor menopauzei. Maca este un puternic afrodisiac, creşte fertilitatea atât la bărbaţi, cât şi la femei. Această rădăcină este benefică şi femeilor, sporindu-le fertilitatea. Maca este un echilibrant hormonal şi stimulează glanda pituitară. Când aceasta funcţionează în parametrii normali, întregul sistem endocrin este echilibrat, deoarece această glandă controlează şi susţine activitatea tuturor glandelor endocrine. Creşte rezistenţa fizică, oferă organismului energia necesară pentru a face faţă provocărilor zilnice, în plus consumarea acestei plante accelerează producţia de hormoni masculini.

Suplimente potență Herbagetica >>>

Man Zen Forte Herbagetica >>>

Supliment afrodisiac, crește potența și libidoul masculin, sporește fertilitatea masculină, are acțiune vasodilatatoare. Man Zen Forte de la Herbagetica este un supliment din plante cu efect afrodisiac, tonic și revitalizant cu eliberare prelungită și în tratament de lungă durată. Rețeta pe bază de extracte cunoscute pentru capacitatea lor de creștere a performanțelor sexuale masculine, face din produsul MAN cel mai bun aliat în lupta pentru îmbunătățirea vieții sexuale. Contribuie la creșterea potenței și a libidoului masculin, creșterea secreției de hormoni sexuali masculini, disfuncții erectile, impotență, creșterea calității spermei și a spermatogenezei, combaterea infertilității, eliminarea în mod natural a oboselii, stresului, anxietății, cresterea fluxului sanguin în penis.

Pastile de potență

Man Zen Forte 30cps Herbagetica

30,68 lei
Detalii aici >>>

Pastile de potență

Man 60cps Herbagetica

53,40 lei
Detalii aici >>>

Pastile de potență

Man Zen Forte 120 cps Herbagetica

102,59 lei
Detalii aici >>>

Suplimente potență Herbagetica >>>

Prostato curcumin >>>

Prostato Curcumin 95, prin formula sa unică intensă cu 7 extracte standardizate din cele mai recunoscute plante specializate, ajută în prevenirea și tratarea hiperplaziei benigne de prostată, cât și a cancerului de prostată. Efecte: contribuie la: reducerea urinărilor frecvente, reducerea senzației de urinare incompletă, jet slab sau intermitent, reducerea durerilor în timpul urinării, reducerea incontinenței urinare, reducerea urinării nocturne, întârzierea evoluției hiperplaziei benigne de prostată, combaterea infecțiilor prostatei, reducerea dimensiunilor prostatei, menținerea unei vieți sexuale active, reglarea concentrației de hormoni sexuali masculini, îmbunătățirea funcției erectile, detoxifiere, antioxidare.

Prostatoterm >>>

Stimulează producerea de celule stem adulte și migrarea lor acolo unde este nevoie pentru refacerea țesuturilor afectate ale prostatei. Susține sănătatea și funcționarea normală a prostatei, tonifică uretra și vezica urinară, previne apariția infecțiilor urinare. Efecte: hipertrofia benignă de prostata stadiul I și II, prostatite acute și cronice, cancer de prostată, incontenență urinară, infectii reno-urinare, prevenirea afecțiunilor prostatei la bărbații de peste 35 ani.

Pastile de potență

Prostatostem 30cps Herbagetica

32,46 lei
Detalii aici >>>

Pastile de potență

Prostatostem 60cps Herbagetica

50,40 lei
Detalii aici >>>

Te-ar putea interesa și…

Vitamine pentru potență >>>

Brânca ursului. Ce este și la ce folosește >>>

Forte cu Maraton Forte >>>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *